Skip to main content
  • Wij ontwerpen je
    staalconstructie op maat

Van ontwerp tot en met plaatsing

Bij VDH Constructie kan je een staalconstructie op maat laten ontwerpen, fabriceren en plaatsen bij één enkele partner. Je kiest namelijk voor een gespecialiseerd metaalconstructie- en lasbedrijf met een technische ontwerpdienst en mobiele lasservice onder eigen dak. Opmetingen, technisch tekenwerk, (de)montage en herstellingen, ... We voeren het allemaal in eigen beheer uit om vlotte communicatie, foutloos maatwerk en snelle doorlooptijden te garanderen.

Flexibele oplossingen voor elk project

Enkel maatwerk productie nodig, een combinatie van onderstaande diensten of kies je voor een totaaloplossing? We passen onze dienstverlening helemaal aan jouw voorkeuren aan.

Je hebt al een ontwerp?

Heb je al een inventaris, lastenboek en/of technische tekening van je architect of je extern tekenbureau? Dan kan je bij VDH Constructie de afzonderlijke onderdelen of de volledige staalconstructie op maat laten maken volgens de aangeleverde designs, instructies en normeringen.

Nog geen technische tekening?

Onze in-house ontwerpdienst zet jouw ideeën met professionele tekensoftware om in nauwkeurige ontwerpen en realistische 2D of 3D visualisaties. We maken technische tekeningen voor de volledige metaalconstructie en detailtekeningen voor elk onderdeel apart.

Maatwerk productie

Voor elk onderdeel sturen we een digitaal ontwerp naar onze computergestuurde CNC-machines. Die knippen, plooien, ponsen en frezen staalprofielen en metaalplaten van verschillende diktes tot op de millimeter nauwkeurig. Daarna monteren of lassen we de onderdelen vakkundig aan elkaar.

Wie verzorgt de (de)montage?

Opmetingen met gesofisticeerde meetapparatuur, (de)montage, laswerken op de werf of een dringende lasherstelling? Ook daarvoor kan je op VDH Constructie uit Stekene rekenen. De lassers en monteurs van onze mobiele serviceploeg komen naar je toe op het bedrijf of op de werf.

Ook sterkteberekeningen maken we zelf

Voor je staalconstructie op maat kunnen we ook een sterkteberekening bezorgen. Zo heb je een formele bevestiging van de gebruikte materialen, de staalsterke en de statische en dynamische belasting van het geheel.

Hoe ons technisch tekenwerk eruitziet?

Op eenvoudig verzoek bezorgen we je enkele voorbeelden van technische tekeningen en visualisaties, maar kijk je zeker ook eens naar het eindresultaat van onze realisaties?